Echipamente De Protectie Personala

Cauti Echipamente de protectie a muncii? ⭐ Alege imbracaminte de protectie la preturi de distribuitor, cu livrarea rapida in toata tara ✓ Ce mai astepti?

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


0
Comanda ta
Cosul tau este golInchide
Calculate Shipping
Alti clienti au comandat si:
Alti clienti au comandat si:
  • CG1CRNB_Manusi de protectie cu rezistenta la taiere D, EUROCUT SC560N, dubla imersie in nitril pe palma, rezistenta ridicata la abraziune si rupere, aderenta in mediu umed, uleios, Coverguard_1
    Manusi de protectie cu rezistenta la taiere D, EUROCUT SC560N, dubla imersie in nitril pe palma, rezistenta ridicata la abraziune si rupere, aderenta in mediu umed, uleios, Coverguard
  • IGEAX_1007GS_Perie de mana cu maner scurt, duritate usoara, verde, rezistenta la 121°C, autoclavare pentru industria alimentara, certificare HACCP, FDA
    Perie de mana cu maner scurt, Igeax 1007, duritate mica-peri moi, verde, rezistenta la 121°C, autoclavare pentru industria alimentara, certificare HACCP, FDA
  • PWAS20HBR_Tricou antistatic, ESD, cu maneca scurta, AS20, albastru deschis, 96% bbc, 4% fibra Carbon 195g_m², EN 1149 -5, IEC 61340-5-1_fata
    Tricou antistatic, ESD, cu maneca scurta, AS20, albastru deschis, usor si confortabil, 96% bumbac, 4% fibra Carbon 195g/m², certificat EN 1149 -5, IEC 61340-5-1 - L
  • CG5540_5539_Manusi rezistente la chimicale, din nitril, EUROCHEM N5540, verzi, grosime 0,56 mm, lungime 45 cm, protectie impotriva chimicalelor si microorganismelor
    Manusi rezistente la chimicale, din nitril, EUROCHEM N5540, verzi, grosime 0,56 mm, lungime 45 cm, protectie impotriva chimicalelor si microorganismelor - 10/XL
  • IGX1016WM_Perie pardoseli si pereti, 30 cm, duritate medie, alba, rezistenta la 121°C, autoclavare Food Contact, HACCP, FDA
    Perie pentru pardoseli si pereti, 30 cm, Igeax 1016, duritate medie, alba, rezistenta la 121°C, autoclavare pentru industria alimentara, certificare HACCP, FDA