Produse de igienă, curățenie și protecție HACCP pentru industria alimentară

Descoperă gama noastră de produse de curățenie profesională si protecție personală HACCP. Pe această pagină vei găsi soluții pentru igienizarea si dezinfectarea suprafețelor, echipamente de protecție personala și ustensile de curățenie pentru industria alimentară.

Cumpăra produse de calitate și asigură-te că afacerea ta se desfășoară în condiții de siguranță maximă.

Pentru informații suplimentare sau condiții comerciale preferențiale, contactează-ne

produse-haccp

Produse de igienă și protecție HACCP esențiale pentru siguranța alimentară

În calitate de furnizor de soluții de igienă profesională și echipamente de protecție personală, știm cât de important este să ai produsele potrivite pentru a asigura conformitate cu standardele de siguranță alimentară. Indiferent dacă ești un producător de alimente, sau lucrezi într-un restaurant, un hotel sau magazin alimentar, avem produsele potrivite pentru tine.

Sistemul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) este un sistem de management al siguranței alimentare care a fost dezvoltat pentru a preveni, identifica și controla riscurile de contaminare în industria alimentară. Acesta este considerat ca fiind un standard global pentru siguranța alimentară și e utilizat în toată lumea de către producători de alimente, hoteluri, restaurante, magazine alimentare și alte afaceri din industria alimentară.

Alege produsele profesionale HACCP de curățenie și protecție pentru industria alimentară:

Prosoape rola derulare centrala, portie cu portie

Manusi nitril de unica folosinta

Detergenti profesionali

Lavete profesionale si industriale

Ustensile curatenie

Detergent pardoseala

Accesorii detergenti

Echipamente De Protectie Personala

Detergent bucatarie / HORECA

Manusi latex de unica folosinta

Acum ca ai produsele potrivite pentru aplicarea unui sistem HACCP, iata cum pot fi utilizate la potential maxim.

Sistemul HACCP se bazează pe o abordare preventivă, prin care se identifică și se controlează riscurile în fiecare etapă a procesului de producție al alimentelor, de la materiile prime până la produsul finit. Prin urmare, în loc să se concentreze doar pe testarea produselor finite, sistemul HACCP implică evaluarea și gestionarea riscurilor de contaminare în fiecare etapa a procesului de producție.

Mai jos detaliem etapele necesare implementării unui sistem HACCP:

  1. Identificarea pericolelor: În această etapă se identifică toate sursele potențiale de contaminare, cum ar fi bacteriile, virusurile, toxinele și alte substanțe periculoase care ar putea ajunge în alimente.
  2. Identificarea punctelor critice de control: Această etapă implică identificarea punctelor critice din procesul de producție, în care riscurile pot fi prevenite, eliminate sau controlate. Aceste puncte includ, de exemplu, temperatura de depozitare și de preparare, metodele de gătire și de refrigerare, igiena personală și a echipamentului.
  3. Stabilirea limitelor critice: Pentru fiecare punct critic de control, sunt stabilite limite critice, cum ar fi temperatura, timpul de gătire, pH-ul sau alți parametri, care trebuie respectați pentru a preveni sau a controla riscurile de contaminare.
  4. Implementarea procedurilor de monitorizare: Se stabilesc proceduri de monitorizare a punctelor critice de control, pentru a asigura că limitele critice sunt respectate în mod regulat și sistematic.
  5. Stabilirea acțiunilor corective: Dacă limita critică nu este respectată, sunt stabilite acțiuni corective, care trebuie implementate pentru a preveni sau a controla riscul de contaminare.
  6. Implementarea procedurilor de verificare: Sunt implementate proceduri de verificare pentru a asigura că sistemul HACCP funcționează în mod eficient și că riscurile de contaminare sunt gestionate corespunză
  7. Documentarea și înregistrarea: Toate etapele sistemului HACCP trebuie documentate și înregistrate, pentru a asigura o evidență clară a procesului de producție și pentru a putea fi auditat in caz de nevoie.

În concluzie, sistemul HACCP este un standard global pentru siguranța alimentară, care ajută la prevenirea, identificarea și controlul riscurilor de contaminare în industria alimentară. Implementarea acestuia poate fi o sarcina complexă, dar avantajele sunt semnificative, inclusiv creșterea siguranței alimentare, îmbunătățirea calității alimentelor și creșterea eficienței procesului de producție.

Prin urmare, implementarea sistemului HACCP poate fi esențială pentru orice companie care dorește să rămână competitivă în industria alimentară.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
1
Comanda ta
IGEAX_1001BM_Perie de mana, 23 x 10 cm, ergonomica, duritate medie, albastra, rezistenta la 121 °C, autoclavare, pentru industria alimentara, certificata HACCP, FDA
Perie de mana, 23 x 10 cm, ergonomica, duritate medie, albastra, rezistenta la 121 °C, autoclavare, pentru industria alimentara, certificata HACCP, FDA
Cod produs: IGX1001BM
Qty: 1
Price: 63.50lei + TVA
Calculate Shipping
Opțiunile de livrare vor fi actualizate la finalizare.
Alti clienti au comandat si:
Alti clienti au comandat si:
  • CG5RIPN_Geaca de iarna impermeabila, RIPSTOP, captusita, guler inalt, gluga ascunsa in guler, negru, cu elemente reflectorizante_fata
    Geaca de iarna impermeabila, RIPSTOP, captusita, guler inalt, gluga ascunsa in guler, neagra, cu elemente reflectorizante - L
    205.56lei
  • PWAS20HBR_Tricou antistatic, ESD, cu maneca scurta, AS20, albastru deschis, 96% bbc, 4% fibra Carbon 195g_m², EN 1149 -5, IEC 61340-5-1_fata
    Tricou antistatic, ESD, cu maneca scurta, AS20, albastru deschis, usor si confortabil, 96% bumbac, 4% fibra Carbon 195g/m², certificat EN 1149 -5, IEC 61340-5-1
  • CG5HBA16_Pantaloni de lucru talie HIBANA, Hi-Viz, Clasa 2, galben_albastru inchis,insertii elastice, benzi reflectorizante_princ
    Pantaloni de lucru talie HIBANA, Hi-Viz, Clasa 2, galben/albastru inchis, 60%bumbac, 40% poliester, insertii elastice, benzi reflectorizante - XL
    181.94lei
  • PCS-N50023-1.5_Folie stretch neagra pentru paletizat manual, latime de 500 mm,grosime de 23µm, greutate 1.50kg
    Folie stretch neagra pentru paletizat manual, latime de 500 mm si grosime de 23µm, elongatie 150%, greutate bruta 1.50kg
  • Pantofi de protectie S3, SRC, Agate, din piele, negri, cu bombeu metalic, lamela metalica, talpa antistatica, rezistenta la ulei si la alunecare - 38